MINŐSÉGPOLITIKAI NYILATKOZAT

Társaságunk elsődleges célja és egyszersmind elkötelezett szándéka, hogy termékeink belföldi és külpiaci pozícióit megőrizzük, új vevők bizalmát megnyerjük, valamint fontosnak tartjuk a piacbővítést a hatékony működés biztosításához.

Vállalkozásunk törekszik azon különleges vevői igények kielégítésére, amelyekhez rendelkezésünkre áll a megfelelő szakmai háttér ill. géppark.

Társaságunk alapvető érdeke és célja, hogy termékeink minősége és minősítése megfeleljen az Európai Unió követelményrendszerének, valamint minőségi színvonala és megbízhatósága, külső megjelenése biztosítsa versenyképességünket.

A fentiek érdekében tanúsíttatni fogjuk az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelően kiépített minőségbiztosítási rendszerünket.

Elsődleges céljaink között szerepel, hogy a cég fejlesztésével együtt a kiépített minőségbiztosítási rendszert is fejlesszük, amely nagymértékben hozzájárulhat cégünk piaci megítéléséhez.

Igazodva a technika fejlődéséhez, elkészítettük cégünk interneten megjelenő honlapját, ahol vevőink a számukra szükséges információkat gyorsan megtalálhatják. E-mail címeink segítségével biztosítjuk vevőinknek és partnereinknek, hogy a világhálót használva még gyorsabban elérhessenek bennünket.

Termékeinket teljes körűen bemutató katalógus kiadását tervezzük, ezzel is segítve vevőinket a számukra legmegfelelőbb anyagok kiválasztásában.

Vezetői nyilatkozat

Alulírott, mint a PlastiPrint Kft. ügyvezető igazgatója, a cég szolgáltatási minőségének továbbfejlesztése érdekében vállalom, hogy a stabil és hosszútávú üzleti kapcsolatok kialakítása és megtartása érdekében fenntartom és továbbfejlesztem az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány alapján kialakított minőségbiztosítási rendszerünket, és az azzal kapcsolatos utasításokat folyamatosan betartom ill. betartatom.

Budapest, 2005. február 08.

Dimitrievits Iván
ügyvezetőMinden jog fenntartva. Plastiprint Kft., 2005-2008.

A honlap SiteAdmin tartalomkezelővel készült.0