BIO-WASH

Plastisol festékkimosó koncentrátum

Minden típusú, plastisol szitanyomó festék maradék nélküli eltávolítására szolgál.

Tulajdonságok:

Lúgmentes, igen nagy hatóerejű, plastisol festékeltávolító szer, mely vízzel emulziót képez. A BIO-WASH plastisol festékkimosó koncentrátum az alábbi célokat szolgálja:
 • a sablonból a filmnyomás után a festékmaradványokat maradéktalanul eltávolítja,
 • a fotoemulziót nem károsítja,
 • a szerszámok tisztításánál is jól használható,
 • mindenütt használható, ahol a plastisol festék eltávolítása a cél (például: ruházatra került festék esetén).

  Használati utasítás:

  A sablonból távolítsa el a lehető legnagyobb mértékben a maradék festéket, pl. egy kartonlappal. Öntsön egy keveset a BIO-WASH-ból a sablon egyik oldalára és kefével vagy szivaccsal alaposan dörzsölje át. A műveletet ismételje meg a sablon másik oldalán is. Rövid ideig hagyja reagálni a szert, majd a sablon mindkét oldalát bő vízzel öblítse le. A szer hatását a dörzsölés fokozza.

  Megjegyzés:

  Ha túl sok festék maradt a sablonban, vagy nem elég figyelmesen kezelte BIO-WASH-sal, a fenti műveletsort a tökéletes hatás érdekében meg kell ismételni. Rétegtelenítés előtt, valamint ha a sablont plastisol festék használata után vizes bázisú festékkel kívánja használni, úgy célszerű a sablont a FAT-LESS zsírtalanító koncentrátummal átmosni.

  Szállítás:

  1000 ml-es kiszerelésben önzáró kupakkal.

  Tárolás:

  Termékünket 35 C-ig lehet tárolni. Ez azt jelenti, hogy normál ipari körülmények között a jelzett hőfok alatt biztonságos. Élettartama korlátlan, nem fagyveszélyes. Ajánlott azonban közvetlen hőtől védett, hűvös helyen tartani.

  Egészségvédelem és biztonság:

  A PlastiPrint termékek nem veszélyesek a szabvány ipari, higiéniai és munkabiztonsági feltételek betartása mellett (védőkesztyű, védőszemüveg). Azonban mint minden vegyi anyaggal történő munkánál óvakodni kell azok szembe vagy bőrre kerülésétől. Amennyiben különleges óvintézkedésre van szükség, azt a termék adatlapja jelzi. • Minden jog fenntartva. Plastiprint Kft., 2005-2008.

  A honlap SiteAdmin tartalomkezelővel készült.  0